TEL : 0769 191 361

Adresa noastra :Bucuresti  ,Sector 4  ,Romania

contact

Incheiem contracte atat cu firme cat si cu persoane fizice pentru intretinerea aerelor conditionate, de locuita sau birouri pe baza de abonament Semestrial sau Anual la preturi destul de avantajoase.

Aparatele montate de noi vor beneficia de o reducere de 15% in caz de colaborare pentru intretinere si service.

galerie foto

De ce este neaparat necesara o revizie periodica la aerul conditionat o data ca cel mult 12 luni ?

Incarcare Freon Aer Condtionat Bucuresti. Aparatele de aer conditionat rezidentale au nevoie de revizie periodica o data la 12luni pentru a functiona in paramaetrii stabiliti de producator si cu o eficienta ridicata.

Pentru a explica simplu, legatura tevilor este prin strangere la o anumita forta, cu timpul aceste strangeri se slabesc datorita temperaturilor diferite pe cald sau pe rece, in instalatiile ce clima nu exista garnitura de cauciuc doar de teflon!

Alt factor important este acela ca un aparat murdar, plin de praf, mizerie, fum de tigara, grasimi, sau puf de la copaci nu va mai functiona in parametrii si de aici se va ajunge la alte probleme tehnice mult mai grave sau de sanatate a persoanelor care coabiteaza in aceeasi locuinta.

Daca sunati din primavara veti beneficia de incarcare freon aer conditionat ieftin.

Majoritatea aparatelor ieftine de climatizare dupa cativa ani au scapari de freon din instalatie de aceea este indicate aceasta revizie si verificare pentru a impiedica uzura compresorului respectiv a componentelor electronice si mecanice.

Suntem prezenti cu oferta de incarcare freon aer conditionat ieftin.

De azi inainte va puteti baza pe promtitudinea si seriozitatea noastra in rezolvarea problemelor aparute la aerul conditionat in zilele calduroase cand disconfortul termic resimtit nu este deloc placut.

Reparatii aer conditionat, incarcare freon aer conditionat ieftin la Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Platinium, Americool, Hyundai.

oferta incarcare freon aer conditionat ieftin Airkool, Aux, Mideea, Ariston, Daewoo

servicii de incarcare freon aer conditionat ieftin Ferroli, Gala, Galanz, Midea, Inventor, Yamato, LDK, Neo

preturi incarcare freon aer conditionat ieftin Panasonic, TCL, Sanyo, Sharp, Tadiran, Beko, Vortex, Westwood, Zanussi, Zass, Carrier, Electrolux, Chigo, Fuji, Daikin, Henson etc…

Chiar in regim de urgenta sau in aceeasi zi daca se poate !

Incarcare freon Bucuresti – Incarcare freon aer conditionat ieftin Bucuresti