1A. Cum se intretine un aparat de aer conditionat

Un specialist din cadrul echipei de incarcare freon Bucuresti va informeaza ca un aparat de aer conditionat se poate intretretine de catre proprietar in felul urmator:

  • 1.curatarea filtrelor ( in medie 80 % sunt lavabile) se spala sub jet de apa calda si apoi se tamponeaza cu solutie dezinfectanta.
  • 2.carcasa aparatului se sterge cu o laveta din bumbac umezita usor
  • 3.pe timp de iarna sau in perioadele indelungate cand aparatul de climatizare nu este folosit mai mult de 3 saptamani este recomandat a se scoate din priza, astfel se evita defectarea placilor electronice in caz de fluctuatii majore de tensiune.

Incarcare Freon Bucuresti

Pentru incarcare freon bucuresti / igienizare si curatarea aparatelor de aer conditionat in Bucuresti si judetul Ilfov va rugam sa apelati cu multa incredere la serviciile oferite de noi!

2A. Ce reprezinta COP (coeficientul de performanta):

Echipa incarcare freon Bucuresti va ofera cateva detalii:coeficient de performanta, prescuratrea COP este raportul dintre puterea electrica absorbita si puterea termica generata prin incalzire. Coeficientul de Performanta (COP), este o expresie a eficientei unei pompe de caldura. La calcularea COP pentru o pompa de caldura, productia de energie termica de la condensator (Q) este comparata cu puterea furnizata compresorului (W). de exemplu pompa de caldura va genera 4kW de energie termica pentru 1kW de energie electrica consumata, astfel ca COP=4.

A3.Ce este clasa de energie?

Echipa incarcare freon Bucuresti va ofera cateva detalii:

clasa de energie este o noua metoda de marcare introdusa recent pentru a permite consumatorilor sa observe diferenta si eficienta energetica a echipamentelor electronice. Este in functie de EER si COP, astfel:

Incarcare Freon Aer Conditionat Bucuresti

4A. Ce reprezinta tehnologia INVERTER la un aer conditionat ?

Echipa „incarcare freon Bucuresti” va ofera cateva detalii: Inverter este o tehnologie care modifica frecventa curentului cu care este alimentat un compresor si motorul electric al ventilatorului exterior, astefel modificarea turatiei este posibila doar la necesitate comparand functia de capacitatea de incalzire / racire a unei incaperi. Astfel rezulta ca un aparat de aer conditionat nu va mai avea opriri si porniri foarte dese ca unul conventionat ci isi va modifica turatia pana aproape de 1000 rotatii / minut, excluzand astfet absortia mare de curent la pornire ca cele fara tehnologia inverter. Ordonanta de urgenta-Incepand cu 2013, nu se va mai introduce pe piata europeana aparate de aer conditionat rezidentiale si industriale cu eficienta energetica mai mica de A+.

5A. Functii de baza la un aparat de aer conditionat

Echipa incarcare freon Bucuresti va spune ca aparat de aer conditionat nu este un simplu aparat de racire a aerului, este mult mai complex.Orice aparat fie el scump sau ieftin vine cu cateva functii de baza:

  • Functia de racire– minim 15 °C
  • Functia de incalzire– maxim 27-32°C
  • Functia de ventilare– este acea functie prin care se realizeaza omogenizarea temperaturii in incapere.
  • Functia de dezumidificare– limiteaza dezvoltarea mucegaiului si a microorganismelor astfel mareste senzatia de confort termic. Este stiut ca nivelul optim al umiditatii se situeaza intre 40% si 60%.
  • Pentru serviciul de incarcare freon bucuresti acoperim toate zonele capitalei cat si judetul Ilfov.
  • Pretul pentru incarcare freon bucuresti la un aparat de clima nu difera ca pret de zona din care ne sunati.
  • Serviciul incarcare freon bucuresti se refera strict pt orasul Bucuresti si judetul Ilfov.

Apeland la o firma specializata,verificarea, incarcare freon Bucuresti si igienizarea unui aparat de aer conditionat disfunctional va fi mult mai eficienta, deoarece se folosesc echipamente si substante de curatare profesionale.

Echipa incarcare freon Bucuresti va poate oferii solutii complete de service.

Ne puteti contacta la orice ora!

Intrati in legatura cu noi !

Servicii specializate , montaj si service aer conditionat Bucuresti

CONTACT 0769 191 361