Tehnicienii nostri din cadrul diviziei de “intretinere, incarcare freon si reparatii aer conditionat” care ne reprezinta in fata clientilor sunt autorizati de catre Ministerul Muncii, avand o experienta vasta in domeniul.

Igienizarea aparatelor de aer conditionat

Devotamentul colegilor nostri fata de munca pe care o depun asigura eficienta functionarii in parametrii optimi a unui aer conditionat sau agregat frigorific.

Seriozitate si promitudine sunt atuurile de baza, intr-o relatie de lunga durata intre client si echipa noastra.

Munca in domeniul de climatizare incarcare freon aer conditionat pentru noi reprezentand o placere dar si o satisfactie.

Produsele si sculele pe care le folosim la reparare si incarcare freon aer conditionat sunt de cea mai buna calitate, ele fiind certificate Tuv, asigurand o buna functionare in cadrul serviciului incarcare freon.Procesul de incarcare freon se executa cu baterii de manometre speciale care sunt corect calibrate, astfel operatia de incarcare freon sa fie sigura!

De la inceputul activitatii noastre si pana in prezent am intampinat diverse probleme ale aparatelor de aer conditionat reusind de fiecare data sa remediem orice defectiune astfel incat orice dificultate la noi isi gaseste rezolvare.

despre noi

Beneficiile aerului conditionat

Intretinerea instalatilor de climatizare

Oferta serviciilor pe care noi le oferim este variata. Aceasta cuprinde domenii cum ar fi igienizarea aparatelor de aer conditionat cu solutii speciale incarcarea cu freon, reparatia si intretinerea instalatilor de climatizare.

Avantaje majore aveti atunci cand lucrati cu o firma specializata in acest domeniu care va poate oferi solutii complete de service-incarcare freon aer conditionat pornesc de la garantarea serviciilor bine facute pana la costuri reduse pe toata durata de functionare a aparatului.

In incercare de a ne tine clientii aproape, oferim serivicii de calitate la preturi rezonabile!

Asiguram incarcare freon la aparatele de aer conditionat de locuinta in Bucuresti sector 1, Bucuresti sector 2 , Bucuresti sector 3, Bucuresti sector 4, Bucuresti sector 5 , Bucuresti sector 6.

Pentru a stabilii o programare sau de a lua legatura cu noi pentru incarcare freon aer conditionat sau reparatii- intretinere ne puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0769191361

Intrati in legatura cu noi!

Apelati la profesionisti!

CONTACT 0769 191 361