Preturi incarcare freon

Tabel preturi Incarcare Freon Aer Conditionat / Bucuresti și lista informativa preturi incarcare, reparatii aer conditionat, igienizare aer conditionat Bucuresti , intretinere aer conditionat Bucuresti.

Echipa noastra este solutia problemelor dvs, de aceea va punem la dispozitie date cu titlu informativ asupra nivelului de preturi practicat si a listei de preturi pentru Bucuresti.

Pentru serviciile noastre, va asteptam sa ne trimiteti o cerere de oferta pret. Daca aveti mai mult de 6 aparate de climatizare in aceeasi locatie care trebuiesc revizuite an de an putem negocia un contract de mentenanta.

Principala noastra activitate este in domeniul climatizarii si ne orientam activitatea in special pe reparatii aer conditionat, incarcare freon aer conditionat, igienizare aer conditionat, intretinere aer conditionat.

Vezi mai jos preturile practicate de noi pentru incarcare freon aer conditionat tip split de perete si cele tip clima multi split care se regasesc in incintele birourilor, preturile pentru instalatii aer conditionat casetat care sunt montate in tavan sau tip duct, preturi incarcare VRF.

Tarife aer conditionat Bucuresti

incarcare freon aer conditionat bucuresti, preturi mici, indiferent de marca!
Serviciu Pret
Incarcare cu freon aer conditionat split de perete (9000-12000 Btu) de la 250 lei
Recuperare freon instalatie 150 lei
Instalare A.C (9000-12000 Btu) 400 lei
Curatare + Igenizare aer conditionat cu 2 tipuri de solutii speciale (9000-12000 Btu) de la 200 lei
Inlocuire robinete A.C de la 400 lei
Deblocare compresoare blocate 250 lei
Inlocuire compresoare de la 500 lei
Sudura tevi A.C 50 lei/lipitura
Vidare sistem 100 lei
Inlocuire senzori de la 200 lei
Incarcare freon frigorifice de la 250 lei
Incarcare freon agregate frigorifice cere oferta pret
Incarcare agent frigorific congelatoare 250 lei
Incarcare freon vitrine frigorifice de la 200 lei
Incarcare agent frigorific camere frigorifice de la 200 lei

*In cazul in care aparatul nu se poate repara sau clientul refuza reparatia din varii motive se va plati deplasare si constatarea in valoare de 100 lei

*Preturile pot suferi modificari

Firma serioasa cu profil climatizare, oferim servicii de intretinere, montaj si service pentru aparate aer conditionat de locuita de tip split de perete, 9.000 – 12.000 – 18.000 btu. La orice lucrare folosim pompa de vid, mai ales la montajul aparatelor sh unde este nevoie de incarcat cu freon si instalatia din cupru este contaminata de umezeala/tarife aer conditionat mai sus.

OFERIM SI SERVICII DE DEMONTAT AER CONDITIONAT CU RECUPERAT FREON DACA DORITI SA VA MUTATI AERUL CONDITIONAT IN ALTA LOCATIE,COST de la 300 LEI

Serviciile suplimentare reprezinta cost aditional suportat de client si se plateste direct echipei de montaj/tarife aer conditionat. In cazul in care instalarea standard nu se poate efectua doar la o singura deplasare din vina cumparatorului (lipsa informatie tip instalare/tip zid/schela, etc.) sau se amana fara reprogramare (lipsa client de acasa) se va achita o taxa de deplasare de 100 lei.Tarife aer conditionat.

Incheiem cu persoane fizice sau juridice contracte pentru intretinerea aparatelor de aer conditionat de locuita sau birouri.

Contractele sunt Semestriale sau Anuale la preturi avantajoase.

Intra in legatura cu noi! Se pot incheia contracte de servicii avantajoase!

CONTACT 0769 191 361

Preturi incarcare freon aer conditionat Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6 si Ilfov